Coronavirus - România: 32079 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nodul Nord în Gemeni. Schimbări radicale în viața zodiilor. Horoscopul cumpenelor

Monday, 25 May 2020, 09:38 Sursă: Realitatea.net

Nodul Nord se va afla în constelația Gemenilor până pe data de 18 ianuarie 2022, iar această perioadă de grația va reprezenta o adevărată inițiere pentru multe semne zodiacale.

Berbec

Nodul Nord în Gemeni îți stimulează capacitățile de comunicare și persuasiune, așa că vei putea pune în practică orice afacere, vei putea să-ți vinzi serviciile la prețuri avantajoase sau să dai frâu liber creativității tale. Este momentul ideal ca să scrii o carte, să înregistrezi un disc sau să organizezi un curs care să schimbe concepțiile oamenilor. Nodul Nord în Gemeni este despre schimbare amplă, așa că s-ar putea să te dedici unui rol mai activ în comunitate, mai ales că Nodul Sud în Săgetător îți facilitează conectarea cu persoane semnificative, ce te vor ajuta să-ți pui în practică planurile. 

Taur

În cazul tău, Nodul Nord în Gemeni este despre stabilitate financiară, despre oportunități profesionale și flexibilitate de acțiune. Vei găsi o oportunitate extraordinară de a-ți pune în practică pasiunile și talentul chiar la locul de muncă și vei putea câștiga în sfârșit bani făcând ceea ce îți place mai mult. Capacitatea ta de a stabili parteneriate profitabile te va ajuta să-ți extinzi aria de acțiune sau să găsești mai multe oportunități pentru inițiativele tale. O influență importantă a Nodului Nord în Gemeni o vei resimți în sfera romantică, unde trebuie să schimbi ceva la atitudinea ta dominatoare, pentru a aduce armonie în relație. Citește continuarea


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE