Nadia Comăneci, reacție în dezastrul de la gimnastică. Ce schimbări trebuie făcute

Saturday, 05 October 2019, 16:55, Sursă: REALITATEA.NET

Într-un interviu acordat site-ului realitatea.net, Nadia Comăneci a vorbit, printre altele, despre faptul că echipa feminină de gimnastică a României, cândva o superputere în acest sport, a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo 2020.

Adaugă părerea ta

Nadia Comăneci a explicat pentru realitatea.net: "Nu asta este surpriza (n.r. ca s-a ratat calificarea). Nu este prima data cand ratam calificarea. Problema mare este ca sunt foarte multe ratari. Eu nu stau in sala ca sa vad care este problema si cum se poate rezolva, insa nu se face nimic de la o zi la alta".

Zeița de la Montreal a continuat: "Ceva trebuie schimbat, probabil o noua strategie, un buget, un plan pe termen lung, comunicarea, invatarea, intelegerea sportului, Si, foarte important, trebuie totul adaptat la cum se face gimnastica in ziua de astazi".

VIDEO | Vezi mai jos o porțiune din interviul acordat jurnalistului Cristian Otopeanu!

Echipa feminină de gimnastică a României, pregătită de Nicolae Forminte, a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. Este a doua ediţie consecutivă a Jocurilor Olimpice la care România nu va participa, după Rio 2016.