Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

MOMENT ŞOC la X Factor: GLUMA PROASTĂ făcută de Bănică despre mătuşa bolnavă de CANCER a lui Brenciu

Sunday, 21 December 2014, 10:26 Sursă: REALITATEA.NET

Totul a pornit de la o remarca facuta de Brenciu fata de o concurenta. "Esti o persoana foarte calda. Ai o singura hiba: fumezi", a spus el. Fumatori, Banica si Delia au simtit nevoia sa intervina. "Macar sa cante asa toti cei care fumeaza. Sa fumeze toata lumea si sa cante ca ea", a raspuns Stefan. "As vrea sa o salut pe aceasta cale pe matusa mea care este bolnava tocmai din cauza tigarilor", a completat Horia care incerca sa ii opreasca pe colegii lui sa faca "reclama" fumatului.  Stefan nu a auzit probabil ce a spus colegul lui din juriu si, mai tarziu, a facut o remarca nepotrivita: "Sa o intrebam pe matusa lui Brenciu".

"Stefane, matusa mea are cancer!!! Te iei de matusa mea care este bolnava??? Cum sa faci o asemenea gluma", a reactionat cantaretul imediat, vizibil enervat, scrie wowbiz.ro.

Au urmat cateva momente de liniste, stanjenitoare, iar cea care au incercat sa faca pace a fost Delia care a schimbat imediat vorba.

"Nu e nimeni suparat, mergem mai departe in concurs", a incercat sa disimuleze Horia Brenciu. "Bai, imi pare rau, nu am vrut", i-a spus Stefan Banica la masa juriului, cand deja pornise muzica in platou si credea ca nimeni nu il mai aude.Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE