"Labirintul: Evadarea" a debutat pe primul loc în box office-ul nord american

Monday, 22 September 2014, 11:21, Sursă: REALITATEA.NET

Filmul SF "Labirintul: Evadarea", în regia lui Wes Ball, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 32,5 milioane de dolari de vineri până duminică.

Adaugă părerea ta

Pelicula SF "Labirintul: Evadarea/ The Maze Runner" este regizată de Wes Ball şi îi are în distribuţie pe Ki Hong Lee, Dylan O'Brien, Blake Cooper şi Aml Ameen. Filmul spune povestea lui Thomas, interpretat de Dylan O'Brien, un tânăr care trăieşte într-o comunitate de băieţi, după ce memoria i-a fost ştearsă, dar, în curând, protagonistul îşi dă seamă că este captiv într-un labirint, iar, pentru a avea cea mai mică şansă de a evada, trebuie să îşi unească forţele cu ceilalţi prizonieri, potrivit boxofficemojo.com.

Locul al doilea a revenit unei alte pelicule nou intrate în cinema, "Umblând printre morminte/ A Walk Among the Tombstones", o dramă regizată de Scott Frank şi cu Liam Neeson în rol principal, care a obţinut 13,1 milioane de dolari încasări în cinematografele nord-americane, de vineri până duminică. Liam Neeson joacă în acest film rolul unui fost poliţist din New York, acum detectiv particular, care este angajat de un important traficant de droguri să afle cine şi de ce i-a ucis soţia.

Pe locul al treilea s-a clasat comedia "This is Where I Leave You", care a obţinut, în primul weekend de difuzare în cinema, încasări de 11,86 de milioane de dolari. Filmul este regizat de Shawn Levy şi îi are în distribuţie pe Rose Byrne, Jason Bateman, Tina Fey şi Jane Fonda, care sunt protagoniştii poveştii mai multor fraţi ce trebuie să locuiască împreună timp de o săptămână, după moartea tatălui lor. Familia se reuneşte, în jurul mamei mult prea libertine, iar vizitele primite din partea foştilor iubiţi, posibililor soţi şi vechilor prieteni se adaugă stresului şi neplăcerilor deja prezente la reuniunea de familie forţată, potrivit mediafax.ro.