ÎNFIORĂTOR. Ce a descoperit o femeie, după ce a găsit mai multe pungi IKEA. Ce era ASCUNS în ele

Sunday, 03 August 2014, 15:07 Sursă: REALITATEA.NET

Kicki Karlen, o femeie din Suedia, a descoperit macabra colecţie compusă din schelete la biserica Klackeberga, explicând că pungile albastre Ikea se aflau sub o prelată subţire de plastic.

"Erau o mulţime de cranii şi oase înghesuite în pungi Ikea, am numărat până la 80. M-am enervat, m-am enervat foarte rău să văd că sunt pur şi simplu lăsate să zacă acolo", a explicat femeia pentru Expressen, citată de The Local.

De fapt, explicaţia, spun reprezentanţii bisericii, este simplă. Acum 5 ani au chemat o echipă de arheologi să dezgroape scheletele, care au aproximativ 500 de ani. Planul era ca acestea să fie îngropate imediat, dar, datorită unor lucrări de renovare şi a bisericii care susţine că osemintele nu pot părăsi locul, acestea au rămas să aştepte mai bine de 5 ani să fie îngropate.

Arheologii care le-au dezgropat iniţial laudă iniţiativa de a le depozita în pungi Ikea, explicând că umezeala nu va ajunge, astfel la ele, dar femeia care le-a descoperit e revoltată şi consideră că biserica şi-a bătut joc de oseminte.

Vezi FOTOGRAFIA cu descoperirea făcută de femeie pe blogul său.


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri