Coronavirus - România: 5467 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

În era Facebook, primește scrisori de dragoste scrise de mână

Tuesday, 16 December 2014, 10:51 Sursă: REALITATEA.NET

Sute de oameni apeleaza deja la site pentru a trimite, in loc de sau impreuna cu buchetul clasic de flori, o scrisoare “ca pe vremuri”, scrisa caligrafic pe pergament sau livrata intr-o sticla vintage.

Fie ca e vorba de iubire, de iertare, de o invitatie la un eveniment deosebit sau, de ce nu, de un mesaj altfel de sarbatori pentru angajati sau colaboratori.

Practic, www.LivrezDragoste.ro primeste oricare din gandurile de recunostinta,  multumire, emotie, iertare, surpriza sau iubire si, cu ajutorul unor caligrafi profesionisti, le trece cu stiloul pe hartie reciclata, apoi sunt sigilate cu ceara speciala si puse intr-o sticla vintage, apoi inmanate destinatarului.

Echipa asteapta gandurile tale, sau daca nu le ai cu cuvintele, poti trimite cateva indicatii pentru ca ei sa poata crea un text dintre cele mai alese.

Lucrurile nu se opresc aici, insa. “Exista deja cupluri care-si spun povestea cererii in casatorie, nu cu inelul ascuns in prajitura, ci expediat intr-un plic, cu o scrisoare alaturi, tocmai buna de pus in rama.  Sunt sute de parinti care recitesc cu dor scrisoarea primita de la copii lor, acum oameni mari asezati la casa lor. Cand iti doresti sa fii iertat de persoana fata de care ai gresit, o marturisire impaturita intr-o scrisoare, insotita de gesturile tale de regret sunt o cale sigura de urmat”, explica una dintre initiatoarele proiectului, Cristina Dobrescu.

Cel mai grozav, spune ea, este ca acest serviciu nu are un profil complicat pentru destinatar, si nici pentru expeditor, singura conditie este: sa existe dorinta de a realiza un gest deosebit pentru o persoana draga amintindu-i ca face parte din viata si gandurile tale.

Poti fi tu cel inventiv, sau poti indruma echipa de creatie formata de cei de la LivrezDragoste.ro sa scrie mesajul care cu siguranta ar face diferenta. Multumirile si zambetele surprinse la final fac ca gestul tau sa valoreze mai mult decat crezi.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE