Și-a îngropat ambele soții în același mormânt. Localnici s-au îngrozit când au văzut piatra funerară

Friday, 18 August 2017, 16:24 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Bărbatul a suferit două mari pierderi în viață care l-au marcat profund. Prima lui soție, Hnerietta, a murit după numai 7 luni de căsnicie. După o perioadă de depresie, bărbatul a întâlnit o altă femeie care a reușit să îi readucă zâmbetul pe buze.

Din păcate, mariajul cu Susanna nu avea să dureze decât 10 luni, căci femeie a murit lovită de boală. Bărbatul a refuzat să se mai căsătorească și după ce și-a îngropat ambele soții în același loc, a trăit singur până la sfârșitul vieții.

Cu adevărat aparte a fost piatră funerară aleasă de Samuel Bean, al cărei epitaf nu a putut fi descifrat decât de curând. Pe piatra funerară se poate observa o grilă cu 255 de caractere, ce par a a avea un mesaj ascuns. După aproape o sută de ani de mister, mesajul a fost descifrat.

“In memoria Henriettei, prima soție a lui S. Bean, doctor, care a murit la 27 septembrie 1865, la 23 de ani, două luni și 17 zile și a Susannei, a două să soție, care a murit la 27 aprilie 1867, la 26 de ani, 10 luni și 15 zile, două soții bune de care un bărbat nu a avut parte. Au fost daruri din partea lui Dumnezeu, dar acum sunt în Rai. Fie ca Domnul să mă ajute să le întâlnesc acolo. Cititorule, să ne întâlnim acolo!”

Sursă: stirilekanald.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri