Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 11-17 mai. Zodia care ajunge la fundul sacului. Nimic nu o mai ridică

Sunday, 10 May 2020, 17:28 Sursă: Realitatea.net

Berbec

Astrele te veghează și îți îmbunătățesc perspectiva asupra vieții și dorința de a înflori. Relația cu partenerul devine mai puternică și te ajută să te hrănești emoțional. De asemenea, ai energia necesară pentru a înfrunta eventualele neplăceri din familie, dar și pentru a recupera ce ți-a fost răpit până acum pe plan sentimental.

Nu e deloc important să primești laude de la cei din jurul tău. Ești foarte bine plasată la locul de muncă, iar câștigurile vor veni independent de asta. Traversezi o săptămână bună în care proiectele ți se deblochează. Astrele te sfătuiesc să înveți din realizările tale, la fel ca și din eșecuri. 

Taur

Ai o relație amoroasă dinamică și interesantă. Sentimentele adevărate și spontante îți colorează viața și o fac să fie plină de pasiune în această săptămână. Cuplul din care faci parte îndeplinește toate condițiile pentru a trece la etapa următoare. Vezi viața în roz și ai toate motivele să o faci!

Victoriile din această săptămână ar trebui să îți aducă împlinire și o atmosferă profesională mai degajată. Rezultatele tale sunt excelente și îți rotunjesc veniturile. Fericirea crește dacă este împărtășită cu cei din jurul tău, așa că nu ezita să o faci! Citește continuarea


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE