Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG – 10 telefoane foarte bune cu preț sub 1.000 de lei

Wednesday, 09 December 2015, 09:52 Sursă: REALITATEA.NET

Toate modelele de telefoane de la eMAG cu prețuri sub 1000 de lei pot fi găsite AICI.

În continuare am selectat 10 modele foarte puternice dar și cu prețuri mult scăzute de la eMAG. Telefoanele au toate discounturi importante și costă mai puțin de 1000 de lei.

eMAG – Samsung I9195i Galaxy S4 Mini

O reducere de aproape 100 de lei se înregistrează de la eMAG pentru telefonul Galaxy S4 mini de la Samsung, un telefon de foarte mare calitate. Memoria telefonului are 8 Gb, are dimensiuni reduse și folosește tehnologia 4G. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Allview E3 Sign

Un alt telefon foarte avantajos de la eMAG ce are preț sub 1000 de lei este de la Allview, modelul E3 Sing care poate administra două cartele sim deodată, are o memorie generoasă de 16 Gb. Oferta eMAG este disponibilă AICI.

eMAG – Allview P6 Life

Tot de la Allview, un alt model foarte puternic și interesant are reducere de la eMAG și prețul ajunge sub 1000 de lei. Telefonul P6 Life are dual SIM, display IPS de 5 inch HD Ogs și cameră foto principală de 8Mp. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Asus ZenFone 2 Laser

Telefonul mobil de la Asus, ZenFone 2 Laser beneficiază de 100 de lei discount de la eMAG în această perioadă, poate administra două numere de telefon diferite în același timp, are memorie de 16 Gb și o cameră foto principală de 13 Mp, cea secundară având 5 Mp senzor de imagine. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S3 Neo

O reducere importantă de la eMAG o constituie cea de 17% pentru telefonul foarte performant Galaxy S3 Neo care are o memorie de 16 Gb. Telefonul are cameră foto principală de 8 Mp, procesr Quad core cu frecvență de 1400 de lei și sistem de operare Android 4.2. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Allview X2 Soul Mini

Un telefon foarte elegant de la Allview este modelul X2 Soul Mini care are o grosime de doar 5 mm, memoria sa este de 16 Gb și prețul are reducere de 15% de la eMAG. Telefonul are un preț mult sub 1000 de lei și poate fi găsit AICI.

eMAG – Lenovo P70

Telefonul foarte performant de la Lenovo reușește să se încadreze în topul nostru cu telefoane ce costă sub 1000 de lei numai după discountul de la eMAG de 230 de lei. Telefonul e dual SIM și are 16 Gb spațiu de stocare, iar oferta cu discount poate fi găsită AICI.

eMAG – Microsoft Lumia 640 XL

Telefonul Microsoft Lumia folosesște sistemul de operare Windows ceea ce îl face foarte ușor și prietenos la utilizare, în plus are și o configurație puternică, memorie de 8Gb și un preț redus cu 179 de lei. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG – Motorola XT Moto G

Un telefon foarte avantajos de la eMAG este noul Moto G care oferă posibilitatea capturării unor imagini de înaltă calitate în orice mediu. Are un obiectiv F2.0 ultra rapid și capturează imagini uluitoare. Oferta completă poate fi găsită AICI.

eMAG – Huawei Y6

Ultimul telefon de la eMAG pe care vi-l recomandăm și are preț sub 1000 de lei este Huawei Y6 cu memorie de 8Gb și funcția de 4G. Oferta completă poate fi consultată AICI.

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE