Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dieta Instagram. Mananci doar banane timp de o saptamana

Saturday, 20 September 2014, 18:36 Sursă: REALITATEA.NET

Moda asiatica

Initial "Insula Bananelor" a fost o moda de detoxifiere aplicata cu mare succes in randul femeilor din Asia. Regimul meselor monoalimentare initiat de acestea a prins insa de curand si in Occident, retelele de socializare ajutand la propagarea retetei. Veganii se declara absolut incantati de noua dieta, in timp ce nutritionistii sustin ca aceasta se poate dovedi periculoasa.

Detoxifiere rapida

Pentru multi dintre cei care au adoptat noua dieta, aceasta se dovedeste o cale rapida de a scapa de substantele toxice acumulate in organism. Cale rapida, dar nu neaparat si usoara, dupa cum recunoaste o practicanta a "Insulei bananelor" din Olanda.


"Am pregatit bananele sub mai multe forme: mixate si congelate pentru a le servi seara pe post de inghetata, intr-un suc diluat cu apa sau le-am consumat pur si simplu intregi. Ideea este ca pe intreaga perioada in cate tii dieta sa nu bei altceva decat apa. Iar mancarea se reduce strict la banane. Este drept ca in a doua si a treia zi m-au incercat poftele de orice altceva intr-un mod cumplit", povesteste Bianca, olandeza care s-a incumetat sa tina aceasta dieta.

Articolul integral pe Ele.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE