Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

De ce fotografia cu acest tort a devenit virală pe Internet. Explicaţia este emoţionantă

Wednesday, 02 December 2015, 22:08 Sursă: REALITATEA.NET

Lisa Sarber Aldrich a fost cea care a povestit întreaga întâmplare pe Facebook. Americanca a explicat că momentul în care a aflat totul a fost copleşitor.

"Am fost să iau un tort de la cofetăria Meijer. Am rugat o angajată dacă poate să îmi scrie ceva pe el. Mi-a spus că da, iar după o lungă aşteptare a venit şi mi-a prezentat acest tort (cel din fotografie, n. red). Am privit-o în ochi şi i-am spus 'Mulţumesc' chiar înainte de a mă uita la tort", a explicat Lisa.

"După ce m-am uitat la el, am izbucnit într-un râs nervos şi m-am dus să-l plătesc. Pentru mine nu conta neapărat că tortul arăta rău, m-am gândit că oamenilor li se va părea amuzant. Casierelor nu li s-a părut, totuşi, atât de amuzant şi au chemat câteva colege de-ale lor şi managerul să vadă tortul şi chiar să-i facă poze. Spre surpriza mea, după ce au discutat, una dintre casiere mi-a pus o mână pe umăr şi mi-a spus: 'fata care v-a scris pe tort are autism. Îţi mulţumim că i-ai zâmbit şi i-ai mulţumit. Chiar dacă de obicei ea nu are sarcina de a scrie pe torturi, probabil că azi i-ai făcut ziua mai frumoasă'. Deci, cred că morala acestei poveşti este că bunătatea este importantă", a adăugat americanca.

În scurt timp, postarea Lisei a fost redistribuită pe Facebook de peste 114.000 de ori.

Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE