Daciana Sârbu s-a iubit cu Mihai Morar vreme de câteva luni. Motivul despărţirii celor doi

Tuesday, 31 May 2016, 13:36 Sursă: REALITATEA.NET

Actuala sotie a premierului Victor Ponta, Daciana Sarbu, a avut o relatie de cateva luni cu realizatorul radio si tv Mihai Morar, inceputa in primavara lui 2005!

Adaugă părerea ta

Prima data, in vara lui 2005, o revista mondena a reusit sa le smulga amorezilor cateva declaratii convingatoare: "Iesim impreuna de cateva saptamani. Nu imi place sa vorbesc despre viata mea personala. Este un start! Este o intamplare ca este o persoana publica. Putea foarte bine sa nu fie. Este vorba de un om. Nu stiu daca este vorba de dragoste, ci mai degraba de respect reciproc si apreciere", a marturisit Mihai, secondat cu eleganta de Daciana, pe atunci deputat PSD: "Da, iesim impreuna. Nu stiu ce o sa se intample mai departe. Deocamdata ne intalnim in oras si mi se pare normal pentru doi oameni de varsta noastra".

A doua oara, Daciana si Mihai au vorbit abia la finalul povestii, in toamna lui 2005, cand au simtit nevoia sa puna lucrurile la punct, pentru totdeauna. "Da, este adevarat. A trecut o luna de cand ne-am despartit. A fost o relatie normala, frumoasa si au fost deranjante acele comentarii cum ca ar fi fost vorba de imagine pentru unul sau celalalt dintre noi… A fost o relatie fireasca. Nu am anuntat nici cand am inceput, nici cand s-a terminat. Suntem in continuare buni prieteni. Probabil ca proiectele noastre nu puteau fi compatibile. Daciana pleaca la Parlamentul European, iar eu incep emisiunea TV; am si matinalul… Ar fi fost dificil", spunea Mihai Morar.

Articolul integral pe wowbiz.ro.

Alte articole din: Ultimele Stiri