Dacă ai iPhone, trebuie să folosești funcția asta! Vei ști mereu unde sunt prietenii tăi

Wednesday, 22 May 2019, 13:34 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

De exemplu, funcția poate fi utilă și în cazul în care vrei să te vezi cu un prieten și vrei să știi exact unde este. În plus, poate fi cu atât mai utilă în momentul în care ești notificat ca respectivul a ajuns la o anumită locație sau a plecat de la muncă.

Cum să configurezi și să folosești aplicația Găsire Prieteni

În primul rând va trebui să adaugi câțiva prieteni folosind butonul Adăugați, din dreapta sus. Astfel, vei trimite o invitație altei persoane posesoare de iPhone, iPad, iPod Touch sau MacBook.

Însă, persoana de la capătul firului trebuie să-și dea acordul să o urmărești și, este important să reții, că, implicit, nu te poate localiza înapoi. Pentru a face acest lucru, va trebui să-ți ceară la rândul ei acordul pentru a te putea urmări.

După ce ai ți-ai adăugat toți prietenii pe Find my Friends poți afla locația fiecăruia cu simplu tap. În plus, în partea de sus a ecranului, poți apăsa pe Primiți Notificare. Iar aici ai două variante: fie alegi să primești o notificare când persoana respectivă pleacă de la locația curentă fie când aceasta ajunge la o anumită adresă sau într-un anumit perimetru.

De asemenea, aplicația este perfectă pentru copii, dacă vrei să știi când au ajuns acasă sau pentru un prieten, dacă vrei să fii notificat că îți trece prin fața casei sau tocmai a intrat în orașul tău.

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri