Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum sa treci peste o mare dezamagire in dragoste ca sa iti poti relua viata

Thursday, 29 May 2014, 10:15 Sursă: REALITATEA.NET

Asadar, ai de trecut peste o dezamagire in dragoste.

Trebuie sa iti amintesti insa mereu ca nu e imposibil sa treci peste ea.

Intreaba in jur si vei descoperi ca majoritatea oamenilor au trecut sau trec prin asa ceva. Cei care au trecut deja, se simt bine deci, intr-o zi, si tu vei fi la fel chiar daca la momentul zero ti se pare imposibil asa ceva.

Prima iubire

Sa treci cu bine peste prima iubire adevarata pare incredibil de greu si asta pentru ca am fost crescuti sa credem in ea si ne-o inchipuim ca fiind eterna si indestructibila. Partea amuzanta e ca niciodata nu ne gandim la ceilalti, la insuccesele si dezamagirile lor, ne inchipuim ca doar iubirea noastra este cea perfecta. Stim de asemenea ca, din punct de evdere statistic si nu numai, nimeni nu se indragosteste la 17 ani si ramane cu aceeasi persoana pentru tot restul vietii.

Cu toate acestea, nimic nu este rational in dragoste, toate semnalele care ne pun pe ganduri fiind trecute cu vederea. Va veni insa o zi cand, vom privi inapoi in timp, la prima iubire si o vom cataloga doar ca un banal exercitiu pentru toate relatiile care au urmat chiar daca in prezent acest lucru ni se pare absurd.

Citește articolul integral pe lyla.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE