Chefi la cuțite - câștigător: Dezvăluiri cutremurătoare făcute de finalistul de doar 21 de ani

Thursday, 28 June 2018, 10:24 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Chefi la cuțite - câștigător: La doar 21 de ani, Bogdan a reușit să arate tuturor că nu vârsta este cea care contează, ci talentul și îndrăzneala cu care decizi să faci spectacol în bucătărie.

Chefi la cuțite - câștigător: Bogdan Vandici este din Oradea, are 21 de ani și este bucătar. El a mărturisit că vrea să rămână umil și să învețe totul în acest domeniu, întrucât drumul lui e destul de scurt. 

”Nu pot să zic că mă așteptam, cred că toți ne-am gândit la marele premiu. Am un drum destul de scurt în acest domeniu, dar a fost plin de suișuri și coborâșuri, încerc să rămân umil și cu picioarele pe pământ. Da, intenționez să mă dedic acestei meserii. Vreau să continui bucătăria. E tot ce vreau să învăț.”, a mărturisit Bogdan Vandici în direct, la Xtra Night Show. 

Chefi la cuțite - câștigător: Poveste de viață: Cine este Bogdan Vandici?

Bogdan a plecat la facultate în Olanda, dar fiindcă nu i-a plăcut, el a decis să se apuce de bucătărie. A venit acasă, și-a luat o diplomă de bucătar și apoi a plecat la Paris, acolo unde a primit lecții importante. N-a stat mult, fiindcă s-a întors acasă atunci când i-a murit mama și a decis să fie aproape de familie. 

„Pentru o perioadă am simțit că m-a tras pământul. Dar sunt sigur că ar fi mândră să mă vadă acum”, a zis Bogdan vizibil emoționat, potrivit Antena1. 

Acum, el este marele câștigător al celui de-al cincilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Cel de-al cincilea sezon a fost unul de poveste, fiindcă a avut cele mai frumoase și mai gustoase farfurii. Au fost peste 1000 de bucătari înscriși, dar doar 220 s-au prezentat în fața Chefilor. 

Chefi la cuțite - câștigător: Ceilalți concurenți CHEFI LA CUȚITE

În semifinală au ajuns doar șase concurenți, iar finala a fost o bătălie dată în trei: Marlena, Cristina și Bogdan.

Au gătit contra cronometru și au încercat să demonstreze că au tot ceea ce le trebuie pentru a câștiga premiul de 30.000 de euro!

„Să vină banda”, a zis Florin plin de emoții. Verdictul? Marele câștigător a fost desemnat Bogdan Vandici, bucătarul din echipa albastră de ștrumfi jedi, condusă de Chef Florin Dumitrescu!

A fost un sezon de poveste, cu o finală pe măsură! La doar 21 de ani, Bogdan a reușit să arate tuturor că nu vârsta este cea care contează, ci talentul și îndrăzneala cu care decizi să faci spectacol în bucătărie! 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: DIVERTISMENT