Cele mai bune reduceri la tablete de la eMAG

Thursday, 21 May 2015, 14:07, Sursă: REALITATEA.NET

Am strâns ofertele cu cele mai bune reduceri la tablete din această perioadă de la eMAG. Prețurile mici, dar și reduceri mari fac tablete mai accesibile ca niciodată.

Adaugă părerea ta

O listă completă cu cele mai bune reduceri la tablete de la eMAG găsitiți AICI.

Și nu uitați că găsiți tablete, laptopuri, telefoane mobile, monitoare și altele cu reduceri masive de la eMAG în cadrul campaniei '10 milioane de comenzi'. Consultați prețurile AICI.

Cele mai bune reduceri la tablete de la eMAG: Wink Elite 7,85

Tableta de la Wink Elite este una dintre cele mai vândute tablete cu reducere de la eMAG, este dotată cu un procesor Cortex A7 Quad Core cu frecvență de 1,3 GHz, are un display IPS cu diagonala de 7,85 inch și memodie 1 GB. În plus se poate conecta la internet prin Wi-fi dar are și funcția de Bluetooth și rulează pe sistemul de operare Android 4.4.

Prețul acestei tablete îl găsiți AICI.

Cele mai bune reduceri la tablete de la eMAG: Samsung Galaxy Tab 3 Lite

Samsung Galaxy Tab 3 Lite este o tabletă ce beneficiază de un discount de 100 de lei de la eMAG, este dotată cu procesor dual-core de 1.2 Ghz și are un display de 7 inch.

În plus, tableta are memorie de 1GB DDR2 și memorie internă de 8 GB. Poate fi conectată la internet prin Wi-Fi și folosește sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Prețul tabletei îl găsiți AICI.

Cele mai bune reduceri la tablete de la eMAG: Asus FonePad HD 7

Tableta de la Asus este una dintre cele mai vândute tablete la reducere de la eMAG, având un preț accesibil și o tehnologie de vârf. Tableta are un display de 7 inch care folosește tehnologia IPS, folosește atât Wi-fi cât și 3G.

Tableta mai este dotată cu Bluetooth 4.0, GPS și are un procesor Intel Dual Core de 1,2 Ghz. Sistemul de operare al tabletei este Android 4.2.

Prețul îl găsiți AICI.

Cele mai bune reduceri la tablete de la eMAG: Lenovo IdeaPad A3300

O reducere de aproape 30% găsiți în cazul tabletei de la Lenovo, IdeaTab A330 care este dotată cu un procesor puternic de 1,3 Ghz Quad Core, cu un display IPS multi-touch de 7 inch, 8GB memorie interno.

În plus tableta poate fi conectată la internet prin Wi-fi și 3G dar este dotată și cu Bluetooth.

Prețul tabletei îl găsiți AICI.

Cele mai bune reduceri la tablete de la eMAG: Lenovo Tab 2 A7-10 ADAM

Una dintre cele mai avantajoase oferte la tablete este cea a producătorului Lenovo. Tab2 A7-10 ADAM este dotată cu un procesor Quad Core cu display IPS de 7 inch, 1 GB DDR3 și 8 GB memorie internă pentru stocarea fotografiilor sau filmărilor și aplicațiilor.

În plus, tableta se conectează la internet prin Wi-Fi, folosește funcția de Bluetooth și sistemul de operare Android 4.4.

Prețul tabletei îl găsiți AICI.

Cele mai bune reduceri la tablete de la eMAG: Allview 4x4 Nano

Producătorul autohton Allview vine cu o ofertă excelentă privind raportul calitate preț la un model de tabletă. Reducerea de la eMAG face extrem de atractivă tableta Ax4 Nano cu procesor Cortex A7 Dual Core cu frecvență de 1,3 GHz.

Tableta are un display de 7 inch și se poate conecta la internet atât prin Wi-fi cât și prin 3G, în plus are GPS, Bluetooth și 4GB memorie internă.

Prețul tabletei îl găsiți AICI.

Cele mai bune reduceri la tablete de la eMAG: Samsung Galaxy Tab 4 T535

O tabletă ce beneficiază de o reducere de 21% din preț la eMAG și folosește tehnologie de înaltă calitate, având o configurație foarte puternică este Galaxy Tab4.

Tableta are un procesor Quad Core de 1.2 GHz și un display mare de 10.1 inch. În plus are memorie de 1,5 GB DDR3 și memorie internă de 16GB. Tableta poate fi conectată la internet prin Wi-fi dar și la viteze mari 4G și are și GPS și bluetooth.

Prețul tabletei îl găsiți AICI.

Cele mai bune reduceri la tablete de la eMAG: Apple iPad Mini

iPad Mini are o reducere de 27% la eMAG în această perioadă, astfel tehnologia Apple este mai accesibilă ca niciodată. Tableta are 4G și 16GB de memorie internă, un ecran de 7,9 inch și un procesor Dual Core A5 de 1,3 Ghz.

Puteți găsi prețul tabletei AICI.