Cel mai BUN cântec rap din ultimii 25 de ani, un HIT al lui Macklemore

Monday, 10 March 2014, 13:44 Sursă: Mediafax

Piesa "Thrift Shop" a duoului Macklemore & Ryan Lewis a fost desemnată cel mai bun cântec rap din ultimii 25 de ani, potrivit unui top întocmit de editorii revistei americane Billboard.

Adaugă părerea ta

Pentru acest cântec foarte popular în rândul publicului, duoul Macklemore & Ryan Lewis a fost recompensat cu două premii Grammy în luna ianuarie. Aceeaşi piesă a ocupat primul loc în Top 100 Hot Rap Songs, întocmit de editorii revistei Billboard, care măsoară performanţele celor mai bune cântece rap începând din 1989, informează contactmusic.com.

Deşi cântecul a fost lansat în 2012, prezenţa sa în Top 100 Hot Rap Songs vreme de 18 luni consecutiv l-au ajutat să ocupe primul loc în acest clasament, învingând o serie de piese celebre.

În plus, un alt single al aceluiaşi duo, intitulat "Can't Hold Us", un featuring cu Ray Dalton, ocupă locul al patrulea în acelaşi top.

Piesa "Tootsee Roll" lansată de grupul 69 Boyz în 1994, s-a clasat pe locul al doilea, iar podiumul a fost completat de "Hot Boyz" lansată în 1999 de Missy Elliott ft. Nas, Eve şi Q-Tip.

Cântecul "Expression", lansat de grupul feminin Salt-n-Peppa în 1989, s-a clasat pe locul al cincilea.