Ce spune numarul de telefon despre tine?

Thursday, 10 April 2014, 14:15, Sursă: REALITATEA.NET

In Asia, unde exista un mare respect pentru armonizarea vibratiilor, interesul pentru numerologie se manifesta viguros in cele mai puternice cercuri de afaceri, care aloca sume importante pentru obtinerea unor numere de telefon norocoase.

 

Adaugă părerea ta

Stiind ca opt e numarul sansei si al prosperitatii, nu este intamplator ca Citibank din Hong Kong raspunde la 2868- 8888, Hong Kong International Airport, la 2181-8888, ca numerele de telefon ale hotelurilor Holiday Inn Crowne Plaza si Ritz-Carlton din Shanghai se termina in 8888, iar Marriott Hotel City Wall din Beijing raspunde la 5811-8888.

Serviciul national de telefonie din China a vazut in acest apetit pentru numere „speciale“ o oportunitate de profit si taxeaza masiv cererile de acest tip. Astfel, s-a ajuns la o performanta demna de Cartea Recordurilor: in Chengdu, capitala provinciei Sichuan, numarul de telefon 8888-8888 a fost vandut companiei Sichuan Airlines cu suma de 280. 723 USD, devenind cel mai scump numar de telefon din lume., noteaza Avantaje.ro

Numarul de telefon poate fi analizat fie observand cifrele care predomina, fie adunand cifrele care-l compun si reducand rezultatul la o singura cifra. In ultimul caz, numerologii recomanda sa se ignore prefixul de localitate sau de operator si sa se ia in seama doar cifrele personale.

Exemplu: Sa presupunem ca avem de analizat numarul de telefon 02198765432

0+2+1+9+8+7+6+5+4+3+2 = 47; 4+7=11; 1+1=2

Vibratia numarului de telefon 02198765432 este 2

Daca eliminam prefixul 021, avem 98765432, adica 9+8+7+6+5+4+3+2 = 44; 4+4=8.

Ce semnificatii are vibratia numarului de telefon

1. Confera autoritate, astfel ca vorbele posesorului vor fi ascultate cu interes si poate chiar cu respect. Posesorul poate avea tendinta de a fi cam nepoliticos si repezit in exprimare. Conversatiile sale sunt scurte si la obiect. Este un numar bun pentru coordonat activitati, dar nu e grozav pentru colaborari.

2. Acest numar de telefon e ideal pentru conversatii ro­mantice sau pentru o comunicare armonioasa cu sotul/sotia, asociatii si clientii. Posesorul asculta cu atentie, rabdare si intelegere, vorbeste amabil. Totusi, inclina catre indecizie si influentabilitate si poate crea probleme acolo unde e nevoie de fermitate.

3. Cine isi doreste sa devina popular nu gre­seste alegand un astfel de numar. Este numarul celor pe care-i cauta lumina reflectorului, inspiratia si talentul. Se potriveste persoanelor creative, dar si celor cu interese in comunicare, media. Insa nu „rimeaza“ cu fidelitatea si responsabilitatea…

4. Posesorul obtine totul prin munca, vorbeste putin si stie ce spune. E un numar tipic pentru cei care au de-a face cu muncile minutioase, cu disciplina si rutina si care sunt recunoscuti pentru seriozitate. Nu e considerat un numar norocos, dar poate lucra in avantajul contabililor, bancherilor, medicilor etc.

5. E specific firilor curioase si aventuroase. Ii avantajeaza pe calatori, pe agentii de turism si, in general, pe cei avizi de miscare si informatie. Nu are tangenta cu fidelitatea, deci nu e favorabil cuiva care vrea un camin linistit, relatii armonioase.

6. Sugereaza responsabilitate si este potrivit pentru cei care presteaza munci de incredere ori care ii au in grija pe altii: profesori, educatoare, bone, menajere. E bun ca numar de telefon fix pentru casele cu familii mari. Veriga lui slaba e data de indiscretie, asa ca nu e bun pentru afaceri si relatii cu publicul.

7. E numarul unui telefon la care se pot discuta subiecte inteligente, chestiuni spirituale sau chiar savante. Dar speculatiile abstracte fac rareori casa buna cu interesele lumesti. Nu e indicat celor care cauta dragoste sau bunastare, ci oamenilor de stiinta sau preotilor.

8. E ideal pentru afaceristi, politicieni si, in general, pentru cei dornici de bogatie si faima. Daca ambele numere, atat cel cu prefix cat si cel fara conduc catre cifra 8 sau daca numarul de telefon contine trei de 8, e semn de noroc.

9. Indeamna la idealism si compasiune, fiind in acord cu persoanele care se ocupa de activitati non-profit. Poate aduce insa, pe neasteptate, bani, cadouri, „sponsorizari“ ori alte avantaje. Cei cu probleme de sanatate trebuie sa-l evite.