Care sunt efectele lipsei sexului asupra vieţii tale

Tuesday, 26 July 2016, 13:57 Sursă: REALITATEA.NET

Dacă nu eşti genul care să nu fie adeptul sau adepta aventurilor de o noapte, putem pariu că nu o dată te-ai întrebat ce efecte poate avea lipsa acestuia din viaţa ta. Lipsa activităţii sexuale îţi poate afecta sănătatea în vreun fel, iar informaţiile pe care le ai la dispoziţie pe internet ar putea să te inducă în eroare. Iată şase lucruri care se întâmplă dacă nu faci sex.

Adaugă părerea ta
  • Răceşti mai des. Odată cu lipsa sexului, sistemul imunitar devine mai scăzut,  iar pentru a scăpa sau evita o răceală, mai mult sex în viaţa de cuplu este întotdeauna binevenit., scrie site-ul One.ro
  • Nivelul de stres creşte. Poţi deveni mai nervoas (ă) şi-ţi va fi foarte greu să faci faţă stresului acumulat.
  •  Visele tale se schimbă. Vei începe să ai mai multe vise în care faci sex, ba chiar poţi avea orgasm în timpul somnului.
  •     Nu-ţi vei mai dori atât de mult. În momentul în care nu mai ai parte de sex, nici dorinţele tale nu vor mai fi atât de mari, iar interesul pentru acest subiect va fi foarte mic. Libidoul va fi diferit şi, ar trebui să iei acest semn ca pe unul important care-ţi poate afecta sănătatea din punct de vedere sexual.
  •     Te îndepărtezi de partener (ă). Dacă te afli într-o relaţie este posibil să nu mai fi atât de sigură de legătura pe care o ai cu partenerul tău.
  •     Vei fi mai depresiv(ă). Nu te vai mai simţi atât de atrăgătoare şi, pe lângă asta, vei fi chiar mai tristă.