Advertising
Advertising
Beneficiile untului de karite pentru frumusețe

Beneficiile untului de karite pentru frumusețe
Scris de Realitatea.NET Publicat: 28 feb. 2014, 19:37
Untul de karite este produs in mod natural de arborele Butyrospermum Parkii, care creste in Africa de Centru si de Vest. Fructele produse de acest arobore sunt asemanatoare nucilor. In interiorul lor se afla o crema alba, grasa in mod natural. Prin prelucrarea acesteia, se obtine o pasta galbuie: untul de karite. Acesta este folosit in stare naturala sau in industia cosmetica pentru produsele de infrumusetare.
Distribuie articolul
Urmărește știrile Realitatea.NET și pe Google News























