Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Adina Buzatu îi îmbracă pe români cu cămășile lui Vladimir Putin

Thursday, 23 April 2015, 10:46 Sursă: REALITATEA.NET

Ei bine, nici mai mult, nici mai puțin, decât cămășile pe care le poartă. Renumită pentru atenția cu care selectează brandurile pe care le aduce la TRENDS by Adina Buzatu, cunoscuta stilistă are în portofoliu și celebrul brand suedez Eton specializat în producția cămășilor preferate de starurile din întreaga lume.

Drept urmare, Adina Buzatu l-a invitat la București pe Jan Borghardt, senior-adviser al brandului Eton, și a organizat în cadrul magazinului ei din Calea Victoriei o întîlnire informală cu vedetele din România care poartă hainele marca Eton. Au răspuns invitației adresate de stilistă atât Alex Velea, Mihai Găinușă, Lucian Mîndruță și Răzvan Ciobanu cât și Zoli Toth, Norris Mărgeanu, Ciprian Rogojan (Cici de la Sistem), Codruț Kegheș, Gianina Corondan și Mirela Vescan, cu toții dorind să afle mai multe despre secretul care stă în spatele cămășilor perfecte realizate din cea mai bună țesătură de bumbac special tratat pentru a interacționa cu temperatura corpului și a rămâne în permanență impecabil.

Astfel, după o zi aglumerată la birou, un bărbat poate merge la restaurant sau la o întâlnire cu iubita arătând ca scos din cutie. ,,Calitatea contează, nu numai că este vizibilă, dar te face să te simți minunat! Ador cămășile Eton pentru rezistența lor în timp și aspectul lor impecabil chiar și după zeci de spălări”, a mărturisit Adina Buzatu.

Vizita lui Jan Borghardt la București s-a constituit totodată și într-un semnal pozitiv asupra faptului că România a devenit un punct de interes pentru reprezentanții brandurilor internaționale de top care vad acum la București atât bărbați bine îmbrăcați cât și o piață de desfacere pentru creațiile lor.

În cele trei magazine pe care le deține în prezent, stilista Adina Buzatu aduce în exclusivitate în România 52 de branduri internaționale de top.

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE