Actorul care joacă rolul lui Jon Snow, scuze pentru fanii "Game of Thrones": "Îmi pare rău"

Monday, 02 May 2016, 16:01, Sursă: REALITATEA.NET

Abia după ce Jon Snow s-a reîntors pe tărâmul celor vii, Kit Harington, actorul care îl joacă pe Snow în serialul Game of Thrones, le-a cerut scuze fanilor că nu le-a putut dezvălui soarta Lordului comandant al Rondului de noapte, exprimând că "s-a bucurat că fanii s-au supărat când a murit".

Actorul în vârstă de 29 de ani, Kit Harington le-a transmis fanilor, prin intermediul versiunii online a revistei Entertainment Weekly, un prim mesaj după ce personajul său, Jon Snow, a fost readus la viaţă, duminică seară, în cel de-al doilea episod al Game of Thrones, "Home".

"Îmi pare rău că v-am minţit", le-a cerut scuze, printr-un mesaj video, Kit Harington fanilor serialului "Game Of Thrones/ Urzeala tronurilor" pentru faptul că a păstrat secretul referitor la personajul pe care îl interpretază, Jon Snow.

Personajul lui Harington a fost înjunghiat şi lăsat mort la finalul sezonului V al serialului-fenomen "Game of Thrones". Snow a reînviat cu ajutorul vrăjitoarei Melisandre. Producătorul serialului l-a rugat pe Harington să păstreze secretul serialului.

"Doresc să-mi cer scuze pentru faptul că v-am minţit pe toţi. Mă bucur să oamenii s-au supărat când a murit", a declarat Harington."Cred că cea mai mare teamă a mea a fost faptul că oamenilor s-ar fi putut să nu le pese. Sau ar fi reacţionat: Bine, a murit Jon Snow", a mai exprimat actorul, citat de Daily Mail.

Acesta a declarat că s-a bucurat când fanii au avut o reacţie similară la moartea personajului său cu cea inspirată de episodul Nunţii sângeroase: "Înseamnă că ceea ce fac - sau ceea ce serialul face - e bine", a mai declarat acesta, relatează Mediafax.

Fanii au avut de aşteptat timp de aproape un an pentru a afla soarta lui Jon Snow din serialul ultra-popular.

Harington are o relaţie cu actriţa scoţiană în vârstă de 29 de ani, Rose Leslie, care a jucat-o pe sălbatica Ygritte în serial. Ygritte a murit în sezonul patru al seriei distribuite de HBO în braţele lui Jon Snow.

Cel de-al doilea episod complet din seria a VI-a a "Game of Thrones", a fost difuzat pe HBO, conform programului canalului de televiziune, duminică 1 mai la ora 4:00, şi va fi redifuzat luni, 2 mai, la ora 20:00.

Serialul "Urzeala tronurilor", premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale, conform variety.com.

Dacă Episodul final din al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" a generase cea mai mare audienţă din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori, în SUA, premiera sezonului VI pe HBO a fost privită nu mai puţin de 10.7 milioane de telespectatori, conform Hollywood Reporter.

Încă de la lansare, "Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: DIVERTISMENT