7 obiceiuri esențiale dacă îți dorești să devii bogată

Thursday, 09 January 2014, 11:18 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Iată 7 obiceuri pe care trebuie să le adopți dacă vrei să devii o femeie de succes:

1. Începe devreme

Cu cât mai curând începi, cu atât ai timp să te dezvolți. Oricare ar fi situația, să economisești și să investești banii azi e mai bine decât mâine.

2. Bancomatul

Poți fi propriul tău dușman când vine vorba de economisire. Este ușor să cazi pradă tentației și să cheluiești mai mult decât ar trebui.

Cea mai bună metodă de a te proteja sunt transferurile automante de bani în conturile de economii. Așa poți evita să cheltui mult și să economisești.

3. Trăiește ca și cum ai fi săracă

Milionarii trăiesc printre noi, și mulți dintre ei nu sunt cine crezi tu. Asta pentru că trăiesc inteligent și își economisesc banii decât să se laude cu ei. Este ușor să trăiești așa când ai milioane, dar dacă ai mai puțin, obișnuindu-te să cheltui mai puțin te va ajuta pe viitor. Trucul este să adopți atitudinea “puțin înseamnă mult”, chiar și atunci când veniturile cresc considerabil.

4. Evită tentațiile

Tentația de a trăi bine și în lux este peste tot: tv, reviste, familie, colegi, prieteni. Este imposibil să scapi de presiunea de a cheltui din ce în ce mai mult. Problema vine atunci când apar datoriile și nesiguranța financiară.

Forțează-te să eviți influențele negative: mall-urile, cumpărăturile online. Apoi înlocuiește-le cu lucruri care te motivează.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri