Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop. Top cele mai sincere femei ale zodiacului

Tuesday, 08 December 2015, 23:35 Sursă: REALITATEA.NET

1. Săgetător

Eşti cea mai sinceră şi onestă reprezentantă a zodiacului, chiar dacă uneori poţi răni cu vorbele tale directe. Nu suporţi să ţi se ascundă lucruri şi de aceea spui de fiecare dată verde în faţă. Îţi faci mulţi duşmani din această cauză, însă legi şi câteva prietenii pe viaţă care compensează acest fapt. Nu îţi imaginezi viaţa trăind în minciună şi fugi de persoanele care ţi-au trădat o dată încrederea.

2. Fecioară

Eşti sinceră şi nu îţi place să fii minţită, chiar dacă este vorba de lucruri minore spuse doar de dragul de a te proteja. Firea ta critică nu îţi permite să spui adevărul pe jumătate, de cele mai multe ori fiind acuzată că eşti prea dură şi nedreaptă. Desfici firul în patru de fiecare dată şi preferi să fii pregătită pentru orice, decât să fii dezamăgită şi să suferi. Prietenii tăi adevăraţi se pot baza pe o părere onestă din partea ta de fiecare dată!

3. Taur

Nu îţi place să trăieşti în ambiguitate şi nici într-o atmosferă falsă. Ai mai multă încredere în tine şi te simţi bine doar dacă eşti sinceră şi eşti înconjurată de oamenii care îţi seamană. Eşti foarte devotată persoanelor care sunt oneste cu tine şi le răspunzi la fel, în schimb poţi fi răzbunătoare cu cele care te trădează şi de care ajunge să nu îţi mai pese.

Vezi continuarea pe eva.ro.Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri