Coronavirus - România: 688270 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop pentru weekend – 5-6 decembrie 2020. Duminică lucrurile se schimbă radical: decizii importante care ne vor afecta pe termen lung

Saturday, 05 December 2020, 09:30 Sursă: Realitatea.NET

Berbec – Este bine să faci tot ce ți-ai propus, dar pe îndelete. Relaxează-te cu o ciocolată caldă și distrează-te urmărind un film lejer. Ai nevoie de asta. Vei fi mai activă duminică, dar sâmbătă ai nevoie de  liniște și timp de reflecție. Nu lua decizii pripite!

Taur – Poți să-ți faci planuri de viitor. Astrele sunt în măsură să-ți susțină toate demersurile și ești mulțumită de tine. Nu a fost deloc un an ușor pentru tine, dar poți să fii mândră pentru că le-ai dovedit pe toate. Vor veni zile bune, dar cum le vei fructifica, depinde numai de tine.

Gemeni – Este un final de săptămână minunat pentru romantism, pentru distracție cu prietenii sau doar pentru a te relaxa. Sâmbătă astrele îți testează răbdarea. Nu te stresa mai mult decât este cazul. Totul va funcționa în mod normal și dacă nu te agiți inutil. Ai putea fi puțin nesăbuită cu unele decizii. 

Rac –Venus în Scorpion te face foarte romantică și veselă, spre încântarea celor dragi care se bucură de prezența ta agreabilă și tonică. Aceasta este o zi bună care te va ajuta să-ți pui lucrurile importante în ordine. Nu uita să onorezi unele promisiuni și totul va merge bine.

Leu – Descoperi că ai o perspectivă personală asupra vieții și pui la cale un plan pentru a încerca să-ți rezolvi unele probleme rămase restante. Ai idei bune și soluții pentru toate problemele care apar și care nu te privesc în mod direct. Poate că ar fi util să te implici mai mult în viața cetății.

Fecioară – Ești foarte ocupată, dar încearcă să-ți faci timp și pentru tine. Îți va face bine. Venus în Scorpion și Neptun în Pești te pot ajuta să te relaxezi și să te detașezi de problemele majore care te necăjesc. Lasă grijile deoparte și petrece-ți ziua delectându-te cu o carte bună.

Citiți continuarea pe femeia.ro


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri