Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HOROSCOP. Cum stai cu dragostea în luna martie, în funcţie de zodia ta

Wednesday, 26 February 2014, 18:31 Sursă: REALITATEA.NET

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Luna martie nu îţi aduce nimic nou în plan sentimental. Chiar dacă ai aşteptări mari şi dezamăgiri pe măsură, nu trebuie să încerci să grăbeşti lucrurile în niciun fel. În lunile ce urmează vei avea parte exact de ce îţi doreşti tu, şi surpriza va fi una imensă. Fii răbdătoare şi bucură-te de fiecare clipă la intensitate maximă.
 

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Luna martie vine pentru tine cu multe regrete, fie că ai o relaţie, fie că eşti singură. Dacă ai un partenr stabil, tinzi să te gândeşti la fostul mai mult ca oricând. Iar dacă eşti singură, gândul îţi zboară la relaţia anterioară şi încerci să găseşti şi acum o explicaţie a despărţirii voastre. Este o lună agitată şi nu te poţi lăuda cu o viaţă amoroasă excepţională.
 

Taur (21 aprilie - 21 mai)

În această lună ţi se vor pune destule piedici în viaţa sentimentală, aşa că trebuie să nu pui prea multe la suflet. Probleme externe îţi vor afecta viaţa de cuplu, partenerul tău dovedindu-ţi că nu este alături de tine atunci când ai nevoie. Nu trebuie să intri în panică, este doar o perioadă grea care va trece de la sine.
 

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

În sfârşit se poate spune că viaţa ta sentimentală îşi revine şi te simţi întradevăr fericită. Dacă ai o relaţie stabilă, aceasta va evolua favorabil şi vei primi poate chiar şi mult aşteptata cerere în căsătorie. Dacă elti singură, ai toate şansele să îţi cunoşti marea dragoste.
 
Articolul integral pe Eva.ro.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri