Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop amuzant! Rugaciunea zodiei tale

Monday, 17 October 2016, 11:59 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec

Berbecii s-au grăbit de când se ştiu. Aleargă de colo-colo toată ziua şi vor că lucrurile să se întâmple acum, repede şi bine. Sunt plin de energie şi stau foarte prost la capitolul răbdare. N-au stare nici pe scaun, la birou, motiv pentru care mulţi dintre ei îşi caută cam des de muncă.

Rugăciunea Berbecului: Doamne, mă auzi? Sunt eu, Berbecul! Mă auzi sau nu? Că n-am toată ziua la dispoziţie!

Taur

Taurii sunt materialiştii romantici. Apreciază gesturile frumoase şi le place să le facă, la rândul lor, cu condiţia să nu le producă pagubă prea mare în buget. Mai degrabă preferă să dăruiască diverse lucruri făcute chiar de ei, pentru că sunt foarte talentaţi din acest punct de vedere.

Rugăciunea Taurului: Doamne, fă să vină pacea mondială, să se coacă roadele, să fie toată lumea fericită şi împăcată. Sau măcar să câştig la loto.

Gemeni

Gemenii sunt patronaţi de Mercur, zeul pungaşilor şi al neguţătorilor. De aceea, pentru ei, viaţa este un târg. Nu fac muncă patriotică şi nici nu se spetesc foarte tare dacă avantajele pe care le primesc nu sunt pe placul lor. În dragoste, nu sunt foarte stabili şi le place să flirteze.

Rugăciunea Gemenilor: Doamne, uite ce, aşa nu se mai poate! Propun să renegociem contractul!

Rac

Racii au permanentă nevoie de atenţie, au nevoie de afecţiune, au nevoie de o familie, în general, au nevoie. Găsesc destul de greu modalitatea prin care să îşi împlinească aceste nevoi şi aşteaptă să le cadă din cer. În general, Racii îşi ating scopurile prin manipularea şi şantajarea emoţională a celor din jur. Racoaicele sunt fetele lui tata iar Racii băieţii mamei şi vai s-amar de cine-i supără, că se duc fuguţa-fuguţa cu pară!

Rugăciunea Racului: Oh, Doamne, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog...îmi scapă acum exact ce anume, dar Te rog, Te rog, Te rog...

Leu

Leii se roagă destul de rar pentru că sinea lor, se cred mici zeităţi şi pare sub demnitatea lor să apeleze la colegul. Sunt oameni foarte orgolioşi, sigur pe ei şi se cred irezistibili. Între noi fie vorba, de multe ori chiar sunt irezistibili însă prea mult succes li se poate urcă la cap!

Rugăciunea Leului: Doamne, recunoaşte, eşti mândru de mine!

Fecioara

Metodice, organizate şi mereu cu lista la îndemână, Fecioarele îţi pot spune cu exactitate unde se vor afla pe data de 25.04.2020 la ora 17.48. Îşi planifică viaţa cu atenţie şi nu lasă nimic la voia întâmplării. Desigur, asta înseamnă că sunt stăpânele absolute ale propriilor destine însă, în acelaşi timp, pot deveni cicălitoare.

Rugăciunea Fecioarei: Doamne, îţi trimit tabelul cu dorinţele mele în ordine alfabetică. Aştept feedback. Mulţumesc!


Citeşte continuarea pe Kudica.ro 


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri