Coronavirus - România: 4761 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 30 iulie 2019. Este o zi agitată!

Monday, 29 July 2019, 17:17 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop 30 iulie 2019. Berbec

Găseşti exact echipa potrivită pentru a rezolva o situaţie pe care, de unul singur, nu reuşeşti să o mai gestionezi. Ceilalţi privesc lucrurile mult mai limpede decât tine tocmai pentru că nu sunt implicaţi emoţional. Împreună cu ei, vei cântări problema pe toate feţele şi vei descoperi mult mai uşor, punctele slabe şi căile de rezolvare.

Horoscop 30 iulie 2019. Taur

Apreciezi mult compania femeilor, pentru că te simţi în largul tău printre ele. Chiar dacă te adaptezi preocupărilor lor, nu e nimic rău în asta, pentru că şi ţie îţi place uneori să mai bârfeşti, şi tu eşti preocupat de modă, de cosmetice sau eşti la fel de interesat de domeniile tipic femeieşti. Printre femei descoperi astăzi o prietenă cu care te înţelegi foarte bine, cu şansa de a lega o relaţie de durată.

Horoscop 30 iulie 2019. Gemeni

Te afli într-un mediu populat cu foarte multă lume şi acolo unde e aglomeraţie, sunt şi personalităţi foarte diverse cu care trebuie să comunici tolerant şi cu multă răbdare. Fă un efort să te adaptezi tu acestui mediu, nu invers, pentru că nu-i poţi face tu pe ceilalţi să fie de acord cu tine. Majoritatea primează aici, ca atare trebuie să mai renunţi tu la principii sau la pretenţii ca să fii acceptat printre ceilalţi.

Horoscop 30 iulie 2019. Rac

Deşi eşti foarte sensibil la orice stimul negativ, azi ar trebui să te menţii tare pe poziţie şi să nu te laşi afectat de nimic trist. Dacă începi să sapi după motive de supărare, sigur vei găsi câteva, ca atare numai de voinţa ta depinde dacă ziua va fi liniştită sau agravată de tristeţe şi alte griji. Încearcă să nu te gândeşti la nimic din ceea ce te-ar putea supăra mai mult decât e cazul, pentru că există suficiente motive în jur.

Horoscop 30 iulie 2019. Leu

Dacă cineva îţi cere să păstrezi taina pe care ţi-o împărtăşeşte, trebuie să fii discret şi să-i respecţi intimitatea, exact aşa cum doreşte. Eşti un confident de încredere, nimeni nu ştie să tacă mai bine ca tine, la nevoie. Oricât de mare sau de greu ar fi secretul pe care ţi-l spune între patru ochi, nu pica în ispita de a-l transmite la toată lumea, fiindcă îşi va pierde încrederea în tine.

Horoscop 30 iulie 2019. Fecioară

Horoscop 30 iulie 2019. Planurile pe care le faci împreună cu ceilalţi membri ai familiei evoluează foarte bine datorită atitudinii optimiste şi pozitive pe care o abordează fiecare. Cât timp vâsliţi în acelaşi ritm şi cu acelaşi tonus spre un scop comun, totul merge de minune, pentru că vă completaţi unii pe alţii şi vă stimulaţi reciproc. Propunerile cu care vii în faţa celor dragi sunt imediat acceptate, dar şi tu trebuie să fii deschis la ideile lor, pentru că din unirea forţelor se va naşte un succes de toată frumuseţea.

Horoscop 30 iulie 2019. Balanță

Sentimentul cu care te trezeşti de dimineaţă e o combinaţie de echilibru, calm şi linişte interioară pe care vrei să le păstrezi cât mai mult. Simţi că ceva s-a mai liniştit în viaţa ta sau că urmează se revină la normal foarte curând, de aceea vrei să te bucuri de acest sentiment chiar din prima zi a lunii. Atitudinea cu care vei aborda evenimentele care vin trebuie să conţină exact aceste ingrediente: moderaţie, stabilitate emoţională, amabilitate, generozitate, prietenie.

Horoscop 30 iulie 2019. Scorpion

Nu poţi ajunge încă la rezultatele la care ai visat atunci când ai pornit o activitate la care îţi aduci contribuţia şi în prezent. Ai impresia că nu se mai urneşte nimic şi eşti pus numai în faţa unor sacrificii continue. Te întrebi până când vei tot tolera situaţii din care nu ai nimic de câştigat ci doar de pierdut, dar trebuie să accepţi situaţia ca atare încă o vreme, pentru că orice sacrificiu va avea, într-un final, şi efectele dorite. Merită să faci diverse compromisuri din când în când.

Horoscop 30 iulie 2019. Capricorn

Iubirea nu e un episod de scurtă durată în care trebuie să-ţi investeşti toate resursele, ci este un proces neîntrerupt ce poate dura ani până când poţi ajunge la vârf. Nu te mulţumi cu un moment frumos, cu fluturaşii din stomac de acum, ci ai răbdare, pentru că relaţia ta e în continuă dezvoltare şi are un potenţial fantastic de creştere. Investeşte tot ce ai, nu aştepta să vezi cu ce intră celălalt în ecuaţie, ci tu, dacă tot ai ce dărui, dăruieşte cu toată inima, pentru că roadele vor fi pe măsura energiei vărsate în acest demers.

Horoscop 30 iulie 2019. Vărsător

Este o zi agitată în care vei cădea de multe ori în tirul altora şi mai nervoşi decât tine. Se ştie că ai limba ascuţită, dar de data aceasta nimereşti în medii în care ceilalţi sunt şi mai agresivi, şi mai furioşi, încât nu ştii cum să le ţii piept. Te poţi aştepta la afronturi dure din partea unora care îţi seamănă. Deci ai ocazia să vezi, prin intermediul lor, cum arăţi şi tu când îţi sare ţandăra.

Horoscop 30 iulie 2019. Pești

Recunoaşte-ţi blocajul în care te afli şi dă-l afară din calea ta, pentru că sigur stă în puterea ta să faci asta! Nu tu l-ai pus acolo, tu doar l-ai acceptat şi l-ai lăsat să crească, până într-un punct în care ai crezut că singura soluţie e să i te abandonezi neputincios şi pesimist. Nici vorbă de aşa ceva: undeva în adâncul minţii tale se află o scânteie de idee, mică, neobservată, dar care poate genera exact furtuna de schimbări pozitive pe care o aştepţi.

Citește horoscopul complet pe acvaria.com

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri