Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

3 zodii care CEDEAZĂ UŞOR la avansurile sexuale

Tuesday, 21 June 2016, 22:44 Sursă: REALITATEA.NET

GEMENII. Persoanelor născute în zodia Gemeni le place să facă dragoste şi nu refuză nimic când vine vorba de aşa ceva. Gemenii sunt deschişi la experienţe noi şi nu trebuie să fie indragostiţi ca să ajungă în pat cu o persoană.

Pentru nativii din Gemeni sexul este ca un joc - trebuie să fie distractiv. Gemenii nu iau sexul prea în serios, pentru ei este o distractie, scrie perfecte.ro.

RAC. Secretul sexy al femeilor din Rac este acela că "nu spun NU la nimic", nicio propunere nu li se pare inacceptabilă.

Femeia din Rac este in cautarea barbatului puternic, care sa o ocroteasca si pe care il considera salvatorul ei. Are un apetit sexual de nestavilit si este intotdeauna receptiva la orice fel de propuneri. O poti surprinde cu sex pe roluri in care ea sa-ti fie secretara sau asistenta.

SĂGETĂTOR. Femeia Sagetator adora viata, asa ca ii place sa guste tot felul de experiente. Ea nu se arunca in bratele oricarui barbat, insa recunoaste o oportunitate interesanta de la departare, asa ca este dispusa sa isi foloseasca farmecele asa cum stie mai bine.

Nativa din Săgetător este predispusa sa insele, mai ales daca relatia ei nu este asa cum isi doreste. Impulsul de a cunoaste si alte variante este mult prea tentant.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri