VIDEO Cum au reacționat animalele din Australia la primii stropi de ploaie

Wednesday, 22 January 2020, 21:47 Sursă: mediafax

Autor: Realitatea.NET

Imaginile din clipul realizat de Symbio Wildlife Park, situat în Helensburgh, la sud de Sydney, arată animalele strânse în jurul unor bălți abia formate de ploaie. Cangurii beau apă și săreau prin baltă, iar koala și wombat-ul se hrăneau în ploaie.

Filmulețul postat pe Facebook a devenit viral și a ajuns la peste 4,6 milioane de vizualizări, iar internauți au distribuit masiv videoclipul, potrivit sursei citate.

Animalele din orașele australiene afectate de incendii au celebrat mult așteptata ploaie. Ele s-au aduna în jurul bălților și s-au stropit cu apă.

„Este minunat și înduioșător să vezi aceste animale care au suferit destul bucurându-se de ploaie”, a comentat o femeie pe social media.

Alt internaut a adăugat: „Am zâmbit și în același timp mi-au dat lacrimile la vederea clipului. E grozav să vezi cum aceste animale maiestuoase că se bucură de ploaie și prosperă într-un mediu mai natural”.

Administratorul Parcului Natural Symbio Kevin Fallon a spus că masculii cangur au fost deosebit de afectuoși cu femelele, un lucru care ar fi legat de faptul că ploile anunță sezonul de împereche.

„Părea că devin ridicol de afectuoși. Faptul că au vrut să stea în bălți are probabil legătură cu natura. Atunci când plouă, animalele știu că va fi hrană din abundență, ceea ce le indică și că se apropie perioada împerecherii”, a declarat Fallon pentru Daily Mail Australia.

Incendiile de vegetație din Australia au distrus 18.5 milioane de hectare de pământ, au omorât aproximativ un miliard de animale și le-au distrus habitatele.

 

 
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-23 10:11:15
johnneil

Vietati frumoase si nevinovate. Au nesansa insa ca sunt contemporane cu OMUL.

Alte articole din: Ultimele Stiri