Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Elton John și Vladimir Putin, discuții despre drepturile persoanelor gay.Când va avea loc întâlnirea

Thursday, 05 November 2015, 15:39 Sursă: REALITATEA.NET

Starul pop spune că doreşte să discute cu Vladimir Putin despre atitudinea "ridicolă" a acestuia faţă de drepturile persoanelor gay, chiar dacă, de curând, artistul britanic a fost victima unei farse telefonice, organizată de doi jurnalişti ruşi, care au pretins că erau liderul politic de la Kremlin şi translatorul său.

Într-un interviu acordat pentru BBC Radio 4, Elton John a dezvăluit faptul că, după ce acea farsă a ajuns pe prima pagină a ziarelor din lumea întreagă, a primit un apel telefonic autentic din partea preşedintelui rus.

"A fost foarte binevoitor, a arătat că regretă, a fost foarte sincer. Imediat ce voi găsi o dată liberă în programul meu, care va coincide cu o dată liberă în agenda lui, voi merge acolo... la Moscova şi mă voi întâlni cu el", a declarat Elton John.

"Nu ştiu dacă voi contribui sau nu la obţinerea unor progrese. Nu mă voi duce acolo pentru a le spune direct: «trebuie să faceţi asta, să faceţi cealaltă». Acela va fi doar începutul unui dialog şi nu poţi să ajungi nicăieri fără un dialog", a spus artistul britanic.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN