Atac sângeros la Pearl Harbour, cu două zile înainte de deschiderea ranei din Al Doilea Război Mondial. Morți și răniți

Thursday, 05 December 2019, 13:21 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Atac armat la baza militară a SUA din Pearl Harbour, Hawaii, cu doar două zile înainte de 7 decembrie, momentul comemorării atacului care a declanșat implicarea SUA în Al Doilea Război Mondial. 

Două dintre cele trei persoane rănite miercuri după-amiază în atacul armat comis la baza militară de la Pearl Harbor, în Hawaii, au decedat, au anunţat oficiali militari.

O a treia victimă se află în stare stabilă după ce a fost spitalizată în timp ce atacatorul, un marinar din cadrul Marinei SUA, a murit din cauza ''unei plăgi pe care şi-au cauzat-o prin împuşcare'', au declarat sursele citate în cadrul unei conferinţe de presă, fără a preciza numele victimelor şi pe cel al atacatorului.

Incidentul survine cu trei zile înainte de ceremoniile de comemorare a atacului de la Pearl Harbor, la 7 decembrie 1941, când Japonia a atacat pe neaşteptate baza militară americană, determinând SUA să intre în cel De-al Doilea Război Mondial.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-05 13:50:16
Un cititor

Și zici că se scrie ranei sau rănii? Oare ce zice Dexu?

2019-12-07 21:17:57
Gabriel

Asta cu "ranei" te doare tare la urechi. Dacă încerci să mai şi înţelegi ceva, te doare întregul cap. Potrivit prezentării informaţiilor, se pare că atacul în care au pierit trei oameni a avut loc la 7 decembrie 1941. Acolo scrie că "Incidentul survine cu trei zile înainte de ceremoniile de comemorare a atacului de la Pearl Harbor, la 7 decembrie 1941, când Japonia a atacat pe neaşteptate baza militară americană, determinând SUA să intre în cel De-al Doilea Război Mondial." Sau se poate înţelege că ceremoniile de comemorare a atacului japonez ar fi trebuit să se desfăşoare la 4 decembrie 1941. Dar dacă eşti prea atent nu mai este clar când au atacat japonezii. Domnule cum şi-au planificat japonezii acţiunea! Nici astăzi nu se poate face o estimare corectă. Ar avea succes deplin, din nou.

Alte articole din: Ultimele Stiri