A vizitat peste 9 ţări, fără să cheltuiască vreun ban! De ce a fost în stare o tânără pentru asta

Tuesday, 14 March 2017, 18:04 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Monica Lynn, o tânără din Statele Unite, a călătorit în ultimul an în nouă ţări diferite, deşi până atunci nu plecase niciodată în străinătate. A avut parte de vacanţe exotice, dar nu a cheltuit niciun ban pentru ele, toate excursiile fiind plătite de diferiţi bărbaţi, pe care Monica i-a cunoscut online şi cu care s-a întâlnit.

În urmă cu un an, Monica a decis să-şi schimbe radical stilul de viaţă. A renunţat la meseria ei de consultant financiar, care i se părea plictisitoare. Pentru că nu avea destui bani ca să-şi plătească excursiile la care visa, tânăra a găsit o soluţie inedită: s-a înscris pe un site matrimonial destinat bărbaţilor singuri, care sunt gata să plătească o vacanţă de lux pentru femeia care acceptă să-i însoţească, scrie Dailymail.

Într-un singur an, Monica a vizitat nouă ţări străine şi s-a bucurat de experienţe deosebite: a mers pe cămilă în Dubai, a făcut cumpărături la Hong Kong şi s-a plimbat cu caiacul în Mexic. Toate astea fără să cheltuiască un ban. A vizitat de asemenea Filipine, Barbados, Indonezia şi Italia. Dacă ar fi trebuie să-şi plătească singură aceste excursii de vis, Monica spune că ar fi avut nevoie de 10 ani de economii drastice, ca să poată strânge banii necesari.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri