Boss-ul de la Ferrari era cât pe-aci să fie călcat de o mașină... de Formula 1

Friday, 19 June 2015, 20:12, Sursă: REALITATEA.NET

Şeful echipei Ferrari, Maurizio Arrivabene, a fost aproape să fie lovit de monopostul Williams pilotat de brazilianul Felipe Massa, în timpul antrenamentelor de vineri, din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Austriei.

Adaugă părerea ta

Arrivabene a coborât de pe zidul pe care se află posturile de coordonare ale echipelor pe circuitul de la Spielberg şi a vrut să traverseze linia standurilor, în timp ce Massa părăsea garajul pentru a reveni pe pistă.

Fostul pilot Ferrari a frânat maşina la timp, dar italianul s-a speriat când şi-a dat seama că nu s-a asigurat înaintea traversării, apoi s-a retras şi a acordat prioritate monopostului Williams.

"Uită-te înainte să traversezi, Maurizio!", au comentat jurnaliştii de la site-ul oficial al Formulei 1, pe Twitter, unde au postat imagini cu incidentul, difuzate și de Mediafax.

„Astfel de situaţii se mai întâmplă când te grăbeşti. Felipe mi-a spus glumind: «Bine că am fost eu şi nu a fost vreun duşman de-al tău»”, a declarat şeful Ferrari, după sesiunea de antrenamente.

Marele Premiu de Formula 1 al Austriei va avea loc duminică, de la ora 15.00.