Zece obiceiuri de weekend ale oamenilor de succes

Friday, 21 August 2015, 23:43, Sursă: REALITATEA.NET

Dacă vrei să fii un om de succes trebuie să faci ceea ce fac oamenii de succes, chiar și în zilele de weekend (sau mai ales atunci). Vrei să știi secretul lor? Ei bine, fac exact aceleași lucruri pe care le fac și în timpul săptămânii. De altfel, Aristotel a spus-o cu câteva mii de ani în urmă: “Suntem ceea ce repetăm zilnic. Excelența este, așadar, un obicei și nu o acțiune”. Iată zece obiceiuri de weekend ale oamenilor de succes.

Adaugă părerea ta
  1. Robert Iger: Se trezește devreme

Robert Iger, CEO Disney, nu este singurul director executiv care susține că se trezește la 4:30, în fiecare dimineață. Oamenii de succes nu stau în pat pana la 2:00 p.m. sâmbăta și duminica. Nici măcar până la 11:00. Creierul uman este în cea mai bună formă, în primele 2-4 ore după ce s-a trezit posesorul său, susțin cercetările pe acest subiect. Trezește-te dimineața, în weekend, și vei avea un start mai bun decât alții.

  1. Benjamin Franklin: fă-ți un plan

Benjamin Franklin își începea ziua cu următoarea întrebare: „Ce voi face astăzi bine?”. Oamenii de succes cunosc importanța obiectivelor zilnice – iar zilele sfârșitului de săptămână nu sunt o excepție. Este adevărat că există timp (planificat și intenționat) pentru relaxare, însă nu trebuie să fii președinte pentru a ști că trândăveala nu este o opțiune.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.