X FACTOR 2017. Ei sunt primii patru semifinaliști//

Saturday, 16 December 2017, 13:44 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

X FACTOR 2017. Cei patru jurați au avut de ales dintre cele mai bune voci și interpretări. Atât jurații, cât și concurenții au avut multe probleme cu care s-au confruntat. Alina Mocanu, concurentă din echipa Deliei, a avut câteva probleme medicală, aceasta a riscat să nu mai poată cânta în gale, situație care a putut fi observată cu ușurință din interpretarea ei din prima gală live de la X Factor.

X FACTOR 2017. Fiecare jurat a trebuit să aleagă un singur concurent cu care să meargă mai departe, lăsând publicul să decidă ce concurenți aleg să protejeze prin vot.

X FACTOR 2017. Publicul a votat-o pe Francesca pentru a reveni în concurs în prima gală live, fiind la egalitate cu ceilalți concurenți aflați deja în concurs. Astfel, Delia a trebuit să aleagă între trei concurente.

X FACTOR 2017. Ștefan Bănică a ales să meargă mai departe cu Anton Banaghan, Horia Brenciu cu Jeremy Ragsdale iar Carla's dreams cu trupa Flashback. Pentru Delia a fost mai greu, a trebuit să aleagă între Teodora Sava, Alina Mocanu și Francesca Nicolescu și a hotărât să meargă mai departe cu Teodora Sava, despre care toți jurații au spus că va fi câștigătoarea acestui sezon X Factor.

X FACTOR 2017. La dueluri, Alina Mocanu a ales să interpreteze piesa "Figures", Salvatore Pierluca a cântat piesa "Hold Back the river", trupa Ad Libitum au interpretat piesa "Adagio", Francesca Nicolescu a cântat piesa "People help the people" iar Katerina Biehu a cântat "Nici o stea".

X FACTOR 2017. Voturile vor putea fi făcute până duminică, atunci când se va difuza a doua gală live.


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri