Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vremea 17 martie 2020. Temperaturile continuă să crească

Tuesday, 17 March 2020, 05:58 Sursă: Realitatea.NET

Vremea 17 martie 2020. Astazi, vremea cotinua sa se incalzeasca, în cea mai mare parte din tara. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri, pe arii restranse si ploi slabe, în nord-estul tarii -in zona montana aferenta precipitatiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe crestele muntilor, iar temporar şi cu viteze mai mici, şi în Dobrogea şi Bãrãgan.

Vremea 17 martie 2020. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 15 grade, cu cele mai scazute valori pe litoral. Presiunea atmosferică scade, în prima parte a zilei, apoi va creşte la loc.*** In Bucuresti, incepem ziua cu o diomineata rece, -3...0 grade, chiar mai rece in zonele periferice, unde e si bruma, apoi insa va fi frumos si mai cald decat ieri, 12-14 grade celsius.

Vremea 17 martie 2020. Cerul este variabi, vântul sufla slab si moderat.*** La munte, zi frumoasã şi in incalzire, cu cer variabil, cu ceva înnorãri temporare în Carpaţii Orientali, unde vor cadea precipitaţii slabe, mixte. Vântul sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, la altitudini mari. Dimineaţa şi noaptea, pe vai şi în depresiuni, izolat, este ceata. 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL