Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

VIDEO Întrebarea zilei: Ce spun bucureștenii despre clanurile interlope

Thursday, 06 August 2020, 19:22 Sursă: Realitatea PLUS

Autor: Ioana Stanescu

 

„Da, mi-e teamă să ies. Eu evit cartiere de genul Rahova, Ferentari. Le evit. Recunosc, nu cred ca am fost vreodata”, spune o bucureșteancă. 

Femeia nu crede deloc că Bucureștiul va scăpa de aceste clanuri.

„Nu. Sincer nu cred, pentru ca e la un nivel prea înalt. Cred că ați auzit si voi de clanul ăsta, domnul PUIU, nu știu cum PIANU, nu știu cum îl cheamă pe el, că e o formațiune veche, dintre cele mai vechi formațiuni mafiote, și atunci... de dinainte, de după comunism, de fapt. Și dacă nu s-a rezolvat în atâția ani, cel mai probabil că nu o să se rezolve prea curând situația asta. Și dacă autoritățile nu fac nimic în sensul ăsta, noi, oamenii de rând, ce am putea să facem?! Singura variantă este să nu mai ieși din casă și să eviți pe cât posibil să te afli la locul nepotrivit in momentul nepotrivit”, mai spune aceasta.

Un bucureștean spune că zonele periculoase în care ar putea fi atacat pe stradă sunt Giulești, Rahova, pe care le consideră cartiere periculoase.

O femeie trecută de a doua tinerețe mărturisește că îi este frică.

„Chiar îmi este frică, da. Nu sunt în siguranță niciodată!”, a declarat femeia.

Alt bucureștean recunoaște că „trebuie să fii atent. Mai degrabă sunt eu atent pentru mine decât... Nu-mi este teamă, nu. Or fi, în general, cartiere... Nu prea umblu prin cartiere mai rău famate”.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL