Victor Ponta face anunțul înainte de moțiune: ”Vom vota pentru binele nostru, al tuturor”

Wednesday, 09 October 2019, 19:03 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Președintele Pro România, Victor Ponta, a reunit parlamentarii partidului înainte cu o zi de moțiunea de cenzură.

Victor Ponta a făcut prezența miercuri seara, după care a spus că parlamentarii Pro România vor fi prezenți, mâine, la moțiunea de cenzură și vor vota pentru binele tuturor.

”Ne-am intalnit azi la Sediul ProRomania toti parlamentarii. Cei 30 de deputati si senatori ProRomania vor fi prezenti maine la motiunea de cenzura si vor vota pentru binele nostru al tuturor.

Doua constatari suplimentare :

1. Am crezut ca am trait cele mai dificile momente din viata mea politica inainte de motiunea de cenzura din Aprilie 2012 impotriva Guvernului PDL / sunt extrem de uimit si dezamagit sa constat ca ceea ce s-a intamplat in aceste zile - promisiunile, amenintarile, dezmatul de bani murdari si bani publici la care s-au dedat Dancila, Arsene, Fifor & Co a depasit, din pacate, uraciunea PDL si a lui Basescu .

2. As vrea ca Dan Barna si colegii de la USR sa invete din lectia din aceste zile ca este usor sa-i critici pe altii / iata ca doi depuati pusi de ei pe lista ( Oana Bizgan si Adrian Dohotaru) au batut palma fara niciun scrupul cu PSD si Dancila / noi de la ProRomania aducem 30 de voturi!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ