Coronavirus - România: 113589 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Veşti bune pentru studenţi! Noi reduceri de la CFR Călători.

Thursday, 29 September 2016, 19:26 Sursă: REALITATEA.NET

De asemenea, potrivit CFR Călători, studenţii beneficiază de abonamente lunare la trenurile Regio, contravaloarea acestora reprezentând 50% reducere din valoarea abonamentelor lunare. „Abonamentele sunt valabile pentru călătoriile la clasa a II-a şi se eliberează pentru distanţe de până la 300 de kilometri, iar numărul călătoriilor incluse este nelimitat”, precizează transportatorul public, citat de Mediafax.

Aceste abonamente se acordă în baza legitimaţiei de „reducere la transport” pentru studenţi, vizate pe anul universitar în vigoare.

Studenţii vor putea cumpăra bilete/abonamente cu reducere, în baza legitimaţiei de student “reducere la transport” vizate pentru anul universitar 2015-2016 numai până la data de 31 octombrie inclusiv.

Studenţii de anul I, în perioada 1 octombrie – 31 octombrie 2016 inclusiv, pot cumpăra bilete/abonamente cu reducere în baza unei adeverinţe eliberate de către unitatea de învăţământ de apartenenţă, în cazul în care aceasta nu le-a eliberat legitimaţia de student “reducere la transport”.

Ulterior datei de 31 octombrie 2016, nu se vor mai accepta adeverinţele pentru procurarea biletelor/abonamentelor, ci doar legitimaţiile de student “reducere la transport” care trebuie vizate pentru anul universitar 2016-2017, mai precizează compania.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL