Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Veste extraordinară pentru toţi poştaşii din ţară

Monday, 29 October 2018, 16:31 Sursă: REALITATEA.NET

De la 1 noiembrie, 13.261 de angajaţi, 89% dintre ei reprezentând personal operaţional, vor primi în plus, la salarii, o sumă medie de 337 de lei, a precizat Cojocaru.

Potrivit ministrului, prin această creştere se urmăreşte atât fidelizarea angajaţilor din zona operativă, cât şi atragerea altor angajaţi, în condiţiile în care Poşta Română are un deficit de personal, iar din cauza salariilor deloc motivante oamenii pur şi simplu nu se prezintă la concursurile de angajare.

Potrivit sursei citate, Poşta Română este o societate strategica la nivel de ţară, în care îşi desfăşoară activitatea peste 24.000 de angajaţi.

Poşta Română este deţinută de statul român, prin Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, în proporţie de 75%, şi de Fondul Proprietatea (FP) în proporţie de 25%.

Compania deţine cea mai mare reţea de distribuţie la nivel naţional şi peste 19 milioane de români beneficiază de serviciile Poştei Române şi peste 7,5 milioane de adrese sunt acoperite de reţeaua poştală proprie, potrivit Agerpres. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL