Valeriu Steriu nu crede în moțiunea de cenzură: ”Mulți semnatari au luat decizia să nu voteze”

Wednesday, 09 October 2019, 16:27 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

„Colegi din toate partidele, deputați, senatori, sunt convins că vor fi mâine (joi- n.r.) alături de actualul Guvern, că vor găsi o cale de a vota la vedere sau nu la vedere, împotriva documentului depus. Eu cred că la ora actuală, nimeni nu știe despre niciun parlamentar, fiecare are propria lui conștiință și-și ia propriile decizii.

Povestea asta cu negocieri, cafenele, restaurante, țin de domeniul legendei. Lucrurile sunt clare, până mâine, când fiecare are câte două bile-n mână și se duce spre urna de vot, fiecare e cu propria lui conștiință, și-și dă seama dacă vrea să meargă spre aruncarea țării-n haos sau să continue un program de guvernare-n Parlament, care a dat roade, până acum, și a răspuns voinței românilor.

Am înțeles că din ce în ce mai mulți parlamentari care au semnat moțiunea au luat decizia să nu o voteze. Sunt convins că responsabilitatea pe care aceștia și-au dats seama că o au, pentru bunul mers politic și economic al României, este mult mai importantă decât motivul susținerii moțiunii de cenzură, într-o perioadă electorală, despre asta vorbim, începem campania electorală și această moțiune vine, în primul rând, ca un vehicul pentru a promova campania electorală a celor din Opoziție.

Sunt convins, în continuare, că vom avea, mâine, mult mai puține voturi decât semnăturile depuse în urmă cu o săptămână, la această moțiune. Am văzut, de altfel, și când s-a propus să o dezbatem sâmbătă, foarte puțuini din cei care au semnat-o au venit sau au vrut să vină,sâmbătă, să o susțină, și sunt convins că mâine vom avea o zi relativ scurtă pe această dezbatere și acest vot, și seara vom continua să vedem cum putem consolida Guvernul Dăncilă, pentru etapa următoare, venirea în Parlament pentru remaniere”, a spus Valeriu Steriu.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ