Coronavirus - România: 114648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un tânăr a fost la un pas de moarte pentru un selfie, după ce s-a prăbușit de pe catedrală

Saturday, 04 July 2020, 16:25 Sursă: realitatea.net

 

Bărbatul a putut totuşi să îşi folosească apoi telefonul mobil pentru a cere ajutor, a declarat sâmbătă un purtător de cuvânt al Poliţiei locale. În plus, mai mulţi trecători au alertat serviciile de urgenţe, potrivit DPA, citată de Agerpres.

Pompierii locali l-au găsit pe acel bărbat la o înălţime de aproximativ 50 de metri, pe o platformă, în apropierea unei bariere de protecţie.

Tânărul a suferit răni de o gravitate moderată şi a fost transportat la spital. După externare, el poate fi acuzat de mai multe infracțiuni, inclusiv pentru pătrundere neautorizată pe o proprietate. 

Mai multe selfie-uri au fost descoperite în telefonul său mobil, au dezvăluit poliţiştii germani.

Potrivit concluziilor polițiștilor, tânărul de 28 de ani ar fi ajuns până pe acoperişul bisericii, care este depăşit doar de turnurile catedralei, ce au o înălţime de 105 metri.

Catedrala Sfântul Petru, sediul Diocezei Catolice din Regensburg, este înconjurată adeseori de schele în această perioadă a anului. În fiecare an, mai multe persoane escaladează schelele din jurul catedralei. În prezent, turnurile catedralei se află în prezent în renovare.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL