Un primar PSD calcă în picioare mesajul lui Dragnea. "Avem nevoie de un lider-locomotivă"

Sunday, 23 September 2018, 21:15 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Liviu Dragnea a trasat o nouă regulă după ultimul CEx: nimenu să nu mai critice partidul și conducerea în public. La doar câteva zile un lider local al PSD îi nesocotește mesajul. Ce va urma?

Vicepreședintele organizației PSD Caraș-Severin, primarul din Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, a vorbit la un post TV despre nemulțumirile pe care le are față de Liviu Dragnea.

Oficialul PSD spune că alternativa pentru conducerea PSD este un „lider-locomotivă, care să dea un restart", care să aibă o imagine foarte bună, ireproșabilă și să se bucure de credibilitatea cetățenilor din România.

El a subliniat că partidul este prăbușit în sondaje din cauza imaginii proaste pe care o are Liviu Dragnea și consideră că actualul lider social-democrat a avut „carențe” în modul în care conduce PSD.

Întrebat dacă ar fi cazul ca și premierul Viorica Dăncilă să facă pasul în spate, Luca Mălăiescu consideră că un asemenea gest ar însemna finalul guvernării PSD, mai ales că s-au mai schimbat doi prim-miniștri, potrivit Digi24.Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ