Un bucureștean a amenințat că se aruncă de la etajul 6 dacă Dragnea nu e eliberat

Saturday, 15 June 2019, 14:53 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Un bucureștean s-a agăţat în afara balconului situat la etajul 6 al unui bloc de pe bulvardul Unirii strigând că își va pune capăt zilelor dacă "domnul presedinte Dragnea" nu e eliberat.

Forţe impresionante de ordine au fost mobilizate în seara zilei de vineri, 14 iunie, în preajma unui bloc situat pe bulevardul Unirii din Bucureşti, unde un bărbat a ameninţat cu sinuciderea, potrivit Adevarul.ro.

Bărbatul s-a agăţat în afara balconului situat la etajul 6 al blocului de pe bulvardul Unirii strigând că urmează să-şi pună capăt zilelor.

Martorii spun că incidentul s-a produs la "blocul Zepter" de pe Unirii şi că bucureşteanul ameninţa că-şi va pune capăt zilelor dacă nu i se respectă o solicitare.
„Nu am stat decât 2-3 minute. Vorbea cu el prin staţie unul cu Dialog scris pe vestă. Şi spunea ceva de "Domnul Preşedinte Dragnea", apoi mai mulţi dintre vecini şi un poliţist discutau că vrea să se sinucidă că nu îi dau drumul lui Dragnea din puşcărie“, spune unul dintre martorii care au relatat incidentul pe Reddit.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL