Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un alt jandarm a fost testat POZITIV cu coronavirus

Thursday, 26 March 2020, 20:37 Sursă: Realitatea.NET

”Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a fost informată astăzi, 26 martie, asupra faptului că un al doilea angajat al instituției a fost confirmat pozitiv cu COVID – 19. 
În urma verificărilor efectuate, jandarmul respectiv a contactat virusul în cadrul familial, de la o rudă.
Menționăm că, încă de la momentul în care jandarmul a fost considerat suspect de contactarea virusului, s-au dispus toate măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii.
Acesta a raportat imediat iar la nivelul unității au fost luate, de urgență, toate măsurile necesare referitoare la izolarea lui și a celor cu care a intrat în contact, conform procedurii anchetei epidemiologice.

Referitor la primul caz al unui angajat al DGJMB confirmat pozitiv, precizăm că subofițerul a raportat cu celeritate posibila contactare a virusului, încă din primul moment în care a luat cunoștință de acest lucru.
Având în vedere faptul că în spațiul public au fost lansate acuzații la adresa sa, conducerea instituției a decis să informeze unitatea de parchet competentă, pentru lămurirea tuturor aspectelor”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL