Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ultimul cadou al lui Dragnea: cui îi va da un salariu de 14.000 de euro pe lună

Sunday, 04 November 2018, 17:16 Sursă: REALITATEA.NET

Favorit pleacă Leonardo Badea, actualul şef al ASF, protejatul lui Liviu Dragnea, însă şi Viorel Ştefan, încă vicepremier, trage sfori în partid, susţin surse politice citate de cotidianul Adevărul.

Leonardo Badea a fost numit la şefia ASF în vara anului trecut, doar pe un rest de mandat, după ce majoritatea PSD-ALDE l-a revocat din funcţie pe Mişu Negriţoiu, numit, în noiembrie 2013, pe un mandat de cinci ani. Acum, Parlamentul urmează să aleagă o nouă conducere.

Surse politice susţin că Badea are mari şanse să rămână în fruntea instituţiei, de această dată pentru un mandat plin, în condiţiile în care se bucură de sprijinul liderului PSD.

„Dragnea i-a promis de anul trecut că îl va lăsa pentru un mandat întreg, de cinci ani. Problema e că şi Viorel Ştefan îşi doreşte să fie şef la ASF, aşa că e cam greu pentru Dragnea să-i găsească lui Badea o nouă funcţie atât de bine plătitiă. Să nu uităm că Badea a demisionat din Parlament ca să ajungă şef la ASF. Acum ar rămâne pe dinafară", susţin surse din PSD.

Viorel Ştefan e vicepremier fără portofoliu şi ar vrea să plece din Guvern din cauza neînţelegerilor cu Darius Vâlcov, susţin surse din conducerea PSD pentru Adevarul.

„Dacă liderii din CEX vor vota după cum le spune conştiinţa, Viorel Ştefan ar câştiga fără probleme. Dar totul depinde de Dragnea", susţin sursele citate.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL