Coronavirus - România: 62547 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ultima ispravă a ANAF: a închis Xerox-ul de la Universitate

Tuesday, 31 March 2015, 09:15 Sursă: REALITATEA.NET

Pentru  5 lei găsiţi în plus, inspectorii au dat o amendă de 6000 de lei şi au închis temporar centrul de copiere şi printare din Pasajul Universităţii.

Firma de la Universitate mai are un punct de lucru la suprafaţă, în Piaţa Universităţii, în apropiere de intrarea în parcare.

„Ne-au închis pentru că au găsit un tips( n.r. ciubuc) de 5 lei. De exemplu, vine un client şi face o copiere la 70 de bani, îmi lasă 1 leu şi pleacă, şi acele tips-uri se strâng. Pentru chestia asta ne-a închis punctul de lucru din pasaj. Ne-am şi rugat de dânşii să nu ne pună şi sigiliu pentru că noi acolo avem utilajele care sunt de 10.000 de euro. Ne-am rugat cam o jumătate de oră de ei. Au un comportament de parcă ei erau stăpânii noştri. Şefului meu da, ok, îi permit să ţipe la mine, dar nu la oricine. Adică, până la urmă, cine eşti tu, ANAF-ul? Şi, ok, vii şi mă controlezi, şi ce faci? Vii să ţipi la mine? N-ai nici măcat cei 7 ani de acasă", a spus Radu Socaciu, reprezentantul centrului Copi&Print. Mai multe...


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL