Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Băsescu l-a distrus pe Toader: "E groasă, omule. Ori accepți că ai greșit, ori demisia"

Thursday, 01 November 2018, 10:30 Sursă: REALITATEA.NET

Traian Băsescu i-a prezentat ministrului Justiției două alternative: scuzele și acceptarea erorii sau demisia.

"Tudorel Toader!
Domnule profesor, e groasă omule. Ai încurcat Lazării.
Ţi-ai scufundat singur propriul raport de revocare a procurorului general.
Pentru tărăboiul stârnit n-au mai rămas decât două soluţii : ori scuze publice cu recunoaşterea erorii, ori demisia. 
PS - Despre revocarea lui Augustin Lazăr nici nu mai poate fi vorba. Profesorul de gimnaziu Iohannis o să-i dea cu raportul în cap rectorului, profesor universitar, doctor şi veneţian Tudorel Toader până când îl retrogradează la gradul de învăţător stagiar", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

DE LA CE A PLECAT TOTUL

Tot eşafodajul pe care şi-a construit Tudorel Toader argumentaţia legată de Augustin Lazăr ar avea la bază greşeala unei grefiere. În dosarul de candidatură pentru şefia Parchetului General, ar fi fost trimise, din greşeala, de o grefieră începatoare, 12 lucrari, în loc de 10.

Cele două, în plus, îl vizau pe Klaus Iohannis, dar una dintre ele ar fi semnată de CRISTIAN LAZĂR, nu de Augustin Lazăr, conform luju.ro. Lucrarea n-a fost trimisă către CSM, tocmai pentru că cei de la Ministerul Justiţiei ar fi depistat eroarea. 

Într-o replică oferită în exclusivitate pentru site-ul realitatea.net, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a precizat că grefierele nu se ocupă de dosarele de candidatură. 

Întrebat de www.realitatea.net dacă există posibilitatea ca ordonanţa de clasare în cazul preşedintelui Klaus Iohannis să fie semnată nu de Augustin Lazăr, ci de Cristian Lazăr, iar la mijloc să fie o eroare de grefă, Tudorel Toader a replicat: "Nu cred. Grefa nu se ocupă de dosarele de candidatură!".

CITEȘTE AICI TOATĂ POVESTEA!

 

 

.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL