Coronavirus - România: 27746 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Băsescu a publicat contractele de împrumut ale lui Firea. Dovada legăturii cu Crescent

Wednesday, 18 March 2015, 18:48 Sursă: REALITATEA.NET

Traian Băsescu a postat, miercuri, pe pagina personală de Facebook, contractele încheiate de senatoarea PSD Gabriela Firea cu firma Crescent.

Unul din contracte prevede un împrumut acordat de compania Crescent, deţinută de Dan Voiculescu, firmei S.C. Media Casa Press S.R.L., deţinută de Gabriela Firea. Valoarea împrumutului este de 100.000 de euro.

Împrumutul a fost acordat fără dobândă, pentru lărgirea activităţii de tipărire a firmei Gabrielei Firea.

Ulterior, potrivit celui de-al doilea contract făcut public, Firea a mai împrumutat 400.000 de euro şi 1.830.000 de dolari, tot de la compania Crescent.

"Contract de împrumut între Crescent, firmă a fostei securităţi şi SC Media Casa Press SRL, firmă parte a trustului turnătorului Felix, administrată de doamna Firea. Sunt convins că doamna Firea ne poate spune când s-a rambursat împrumutul", a scris Traian Băsescu, în dreptul documentelor.

Fostul preşedinte a ataşat la postare mai multe fotografii ale contractelor.

Firea, reacţie uluitoare după ce Băsescu i-a publicat presupusele contracte de împrumut

Ulterior, prin intermediul unui comunicat de presă, senatoarea PSD Gabriela Firea a răspuns acuzaţiilor fostului preşedinte spunând că, în calitate de suspect într-un dosar de ameninţare şi santaj, Traian Băsescu răspunde cu "petarda banilor fostei Securităţi".

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL